Lady Gaga, SLÄNG DIG I VÄGGEN! :D KOLLA VIDEON!
Vad tycker ni? Jag tycker Lady Gaga kan slänga sig i väggen :D

Tillbaka igen!Hej !
Ja, jag har varit borta ett tag nu, men är nu tillbaka!
Det har varit ganska jobbigt med det Nationella Proven i Engelska A  och Matte A och jag har också hållt på med massa annat. Min dator bråkar också så måste skaffa en ny :( Det har ni säkert märkt på det förra inlägget då allt blev felstavat bara för att mitt tangentbord inte vill som jag vill :(

Det goda nyheterna är att jag är tillbaka med vädret, så skönt med 20+ idag :) och att jag håller på med min design fortfrande!

Vad tycker ni? hade tänkt ha ljusgrön som tonar mot vitt i bakgrunden :) Det lockar mer människor har jag hört! Ja.. Jag har varit på en liten bloggdesignkurs och lärt mig nya knep :)

Vad tycker ni om min bild föresten? Är en bra? :D Det var min systemkamera som tog den ;)

Kram!

Äktenskap?

Träffade tjejerna nyss ( tjejkväll ) och vi pratade mycket om äktenskap. Undrar hur jag ka ha det.. Hur ska du ha det?

Min dröm om hur min älskade ska fria till mig:
Han lurar ut mig på en liten kamping på en strand vid havet. Vi har det skönt och mysigt på kvälln oh somnar sedan på natten.

Jag vaknar vid a 00.00 av att det är ljust utanför tältet och att min älskade inte är där. Jag går ut och ser massa tänka ljus ölverallt oc massa röda rosenblad ligger runt om över ett stort område vd tältet. Framför mig så ser jaghavet och en stig av rosenblad med ljus runt om sm leder till vattnet där min älskade står på knä med en ring och väntar på att jag ska komma..

Mer vet jag inte riktigt :D


Hur ser din lilla dröm ut om hur din älskade ska fria? :) Eller hur har din älskade friat?


Våga Vara Ful!

Jag hade inget att göra.. :)Men nu ska jag göra lite nytta!

Helg?

Söndag och jag är ledig.. eller?
Magnus tvingade mig lite att sälja tidningar idag, men egentligen ville jag bara tjän lite pengar.. :)
Sitter nu oh grubblr på hur jag ska göra den kommande veckan.. Har lovat att sälja biljetter från 6-9 maj åt Ingela.. Simma i skolan imorgon, np i engelska igen, måste sätta igång med mig träning, städa massa och bara be om att jag får min lön som jag väntar på från Kanal 10..

Har ledigt en dag också! På onsdag ( 5/5 ) så ska jag ev vara ledig.. det är ju friluftsdag och vi skulle gå 2 varv runt sjön eller spela volleyboll.. Då väljer jag om att tigga om att få vara hemma och jogga ( börja med träningen då )

Nu måste jag bara ut och sälja..

BYE!


En hemlighet eller en Fyllefest?

Vi hade riktigt kul igår! "Alkoholfri fest" sa Frida.. Hon gick med på öl och vin.. men det hon inte vet är att någon smugglade med Vodka :P vi var ca 14 personer där kanske 5-6 drack..
Ne, jag blev inte full. Visst kan man smaka öl och vin och kanske dricka några andra glas, men full bli jag då aldrig. Stackars johanna som låg och spydde medans jag gick med killarna till Timmy och hämtade grejer. ( Visste inte då att hon spydde inne på toan )
Vattensängen var skön, men det var inte där jag såg.. ne.. för jag sklle somna framför filmen vid ca 2 tiden..

Vaknade med kläderna på i soffan.. blöö!

Nu är jag ialla fall hemma och ska äta pizza oh hyra film snart :)

Ny DESIGN! Följ bloggen! KÖP DESIGN :D
2010 :   Jan    Feb    Mar    Apr
             Maj    Jun    Jul     Aug
             Sep    Oct    Nov   Dec
RSS 2.0