Misslyckad Maxi-parkering

Jag skulle övningsköra som vanlig, och som en del vet så är jag kanske inte så van vid min mammas bil...
Allt gick bra, lagom fart under 50 och kanske lite för mycket fart innan rondellen till maxi men sänkte ju farten och det gick bra :)

När vi svängt in vid parkeringen så säger mamma " Parkera längst bort till vänster ". Där såg jag en liten snödriva, men mamma har ju alltid rätt så jag satsade på den parkeringen som hade en snödriva i sig... 15-20 meter innan jag parkerade, växlade jag ner och skulle snabbt hitta bromsen.. Jag var säker på att jag hittat rätt och tryckte till löst. Inget hände! Så jag tryckte mer och insåg att jag tryckte på gas-pidalen!

Nu har alla säkert redan insätt vad som hänt, men jag kan nog fortsätta berätta :)

Medans jag insåg att jag tryckte på gas-pidalen så svängde jag in på parkeringsplatsen då Mamma insåg att jag satsade på parkeringen med en snödriva i. Hon skriker till och jag gasar på... Framför parkerings rutan finns det ett elskåp som jag kör in i och välter.. Bakom elskåpet finns en brant backe och nedanför den en cykelväg.

Nej! jag körde inte nerför backen.. Bilen stannade när den körde på elskåpet eftersom jag släppt gas-pidalen! Men... nummerplåten fick sig en buckla :O

Jag antar att jag lärt mig någonting idag... Bromsa 50 m innan istället för 15 m.. :) Och om man inte lyckas bromsa så ska man inte svänga utan fortsätta att köra vidare.. xD

Kommentarer
Postat av: anonym mamma

Elskåpet välte inte, det vara lutar lite mer än innan.

2010-03-24 @ 21:23:37
Postat av: Anonym

pedal*

2010-03-25 @ 10:41:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Tryck O,o?

Din Mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ny DESIGN! Följ bloggen! KÖP DESIGN :D
2010 :   Jan    Feb    Mar    Apr
             Maj    Jun    Jul     Aug
             Sep    Oct    Nov   Dec
RSS 2.0