Studiedag=Plugg..

Det är sant.. Sitter och pluggar på en studiedag. Och jag pluggar för fullt! ( Det man kanske inte brukar göra när man är ledig )

Och då undrar ni.. Varför sover du inte vid den här tiden?!
Svar: Jag pluggar nu för att jag ska iväg vif 15.30 till maxi och sälja biljetter sen så ska jag vara sufflös till grease :) ( DE BEHÖVER MIG! )

Några minuter senare....

Har snart skrivit 1 sida.. Woho :P
Undrar om några andra i klassen håller på med arbetet.. Vi ska lämna in det imorgon och för er som inte vet så har vi fått 1.5 veckor på oss att skriva denna uppsats. Och eftersom jag pluggat till np och redivosat svenska tal och en samhälls-uppsats så har jag inte haft så jätte mycket tid för kvinnouppsatsen..Ja.. har gjort massa annat med. :P

Skulle du vilja hjälpa mig lite?
Hur tycker du att jämställdheten är mellan kvinnor och män idag? ( har egentligen redan svarat på den frågan, men det kanske är något jag missat så det vore bra om ni svarade :D )

Svara gärna på frågan :) Behöver er :D


Kommentarer
Postat av: felicia ♥

Direkt är det jämnt, samhället presenterar ett jämnställt levande, men indirekt är kvinnorna på många punkter fortfarande underställda männen. Ta läraryrket till exempel, innan var det ett prestigefyllt, ärorikt och mansdominerat yrke, på senare år, i takt med att det har blivit ett kvinnoyrke har lönerna sjunkigt och lärare anses som några av de lägsta i prestigepyramider.

2010-04-21 @ 12:58:26
URL: http://aicilefs.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Tycker det finns väldigt mycket kvar att jobba på, även om man inte känner sig direkt underlägsen så är det väldigt irriterande med löneskillnader och framför allt den olika status kvinnodominerade och mansdominerade arbetsområden har.

2010-04-21 @ 14:54:06
URL: http://stenvreten.blogg.se/
Postat av: Sumeya

Fin blogg

2010-04-21 @ 19:40:46
URL: http://smojj.blogg.se/
Postat av: Bine

Jämfört med för några år sedan så tycker jag att det är mycket med jämställt mellan kvinnor och män. Men t.ex. inom vissa yrken så kan det vara väldigt mansdominerat och inom andra yrken väldigt kvinnodominerat. Så i slutändan jämnar det ut sig iallafall.

2010-04-21 @ 20:32:50
URL: http://biinee.blogg.se/
Postat av: Olivia

sv: haha kan svara på den senare när jag har tid :D

2010-04-22 @ 08:01:36
URL: http://oliviatyp.blogg.se/
Postat av: Iben

Snygg header .

Hur gör du menyn på sidan ?

2010-04-23 @ 21:08:38
URL: http://iiben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Tryck O,o?

Din Mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ny DESIGN! Följ bloggen! KÖP DESIGN :D
2010 :   Jan    Feb    Mar    Apr
             Maj    Jun    Jul     Aug
             Sep    Oct    Nov   Dec
RSS 2.0